DOF Subsea får nye kontrakter

Onshore arbeid er i gang og offshorekampanjen er planlagt i midten av tredje kvartal 2020.

SIKRET KONTRAKTER: Dof Subsea. På bildet: Skandi Hercules. Foto: Dof
Oljeservice

DOF Subsea har mottatt to betydelige kontrakter i APAC-regionen, det videreformidler TDN Direkt fredag. 

Chrevron Australia har tildelt en IMR Services Contract for å undervannsoperasjoner med DP-fartøyer, ROVer, AUVer, intervensjon, inspeksjon, management og ingeniørtjenester. I tillegg har selskapet sikret en betydelig kontrakt i Sørøst-Asia for et erstatnings- og utbedringsprosjekt.

Onshore arbeid er i gang og offshorekampanjen er planlagt i midten av tredje kvartal 2020. Prosjektet vil gi betydelig utnyttelse av fartøyene Skandi Hercules og Skandi Singapore gjennom tredje kvartal og tidlig fjerde kvartal, fremgår det fra TDN Direkt.

dof subsea
Nyheter
Oljeservice
Børs