Kraftig inntektsfall for Axxis Geo Solutions

Axxis Geo Solutions er nå avhengig av å sikre seg flere prosjekter i år.

Foto: Axxis Geo Solutions
Oljeservice

Inntektene til Axxis Geo Solutions (AGS) falt kraftig i andre kvartal, og endte til slutt på 12,6 millioner dollar, ned fra 41,1 millioner i samme periode i fjor.

EBITDA kom inn på 2,3 millioner dollar, ned fra 16,8 millioner dollar i andre kvartal 2019.

– Andre kvartal har bydd på utfordringer og begrensninger etter den pågående covid-19-pandemien, men AGS leverte likevel effektive og trygge driftsresultater, som prosjektene i Egypt og Norge, sier AGS-sjef Ronny Bøhn i en kommentar.

Selskapet skriver i rapporten at den økonomiske stillingen utarbeides under forutsetning om fortsatt drift, men at denne antakelsen, i lys av dagsn volatilitet i markedene, er utsatt for betydelig usikkerhet.

«Oljeprisusikkerhet og effekten av covid-19 har påvirket oppstart av prosjekter, og tilfører betydelig risiko rundt tidspunkt for fremtidig arbeid. Selskapet er avhengig av å sikre ytterligere OBN-prosjekter i år», skriver selskapet, og påpeker at om dette ikke lykkes, må det utforskes andre økonomiske løsninger for å sikre likviditet. 

Her er rapporten og presentasjonen.

Axxis Geo Solutions

(Mill. kr)2. kv./202. kv./19
Driftsinntekter12,5941,05
Driftsresultat0,7815,51
Resultat før skatt-0,6814,27
Resultat etter skatt-4,9911,27
axxis geo solutions
AGS
Nyheter
Oljeservice
Børs