Sjefsbytte i Fearnley Offshore Supply

Skipsmeglerveteran Tor Allen Widing (64) ønsker å fokusere på megling, og overlater sjefsstolen i Fearnley Offshore Supply til Harald P. Løvik (45).

KUNDEFOKUSERT: Tor Allen Widing (bildet) vil fokusere mer på kunder og mindre på administrative oppgaver og overlater derfor sjefsstolen i Fearnley Offshore Supply til Harald P. Løvik. Foto: Iván Kverme
Oljeservice

Widing har vært i Astrup Fearnley-gruppen helt siden 1973, hvorav de 18 siste årene som sjef for skipsmeglerhuset Fearnley Offshore Supply.

Nå ønsker den erfarne skipsmegleren å bruke mer tid på nettopp megling. Derfor har han valgt å overlate sjefsstolen til Harald P. Løvik, som leder meglerhusets Singapore-kontor.

– Jeg ser frem til fullt ut å konsentrere meg om våre kunder og kommersielle prosesser som megler, noe som på mange måter alltid har ligget mitt hjerte nærmest, sier Widing.

Mer akvakultur og fornybart

Løvik kom til Fearnley Offshore Supply i 2001, og jobbet først i Houston. Siden 2008 har han bygget opp satsingen i Singapore, hvor han fortsatt vil ha base. Hovedkvarteret forblir i Oslo.

– Jeg er stolt og ydmyk over muligheten til å lede Fearnley Offshore Supply inn i fremtiden. Vi har et solid grunnlag, en sterk markedsposisjon og gode verdier, som vi vil fortsette å ta videre inn i fornybart og akvakultur i tillegg til vår tradisjonelle kjernevirksomhet i offshore supply og subsea, sier Løvik.

Foruten å jobbe videre med megling, fortsetter Widing i skipsmeglerhusets styre. Han vil også være en viktig rådgiver for konsernsjef Even Matre Ellingsen i Astrup Fearnley.

fearnley offshore supply
skipsmeglerhus
skipsmegler
astrup fearnley
Even Matre Ellingsen
Nyheter
Oljeservice
Børs