Ferdig med restruktureringen av DOF Deepwater

Kjell Inge Røkkes Akastor overtar DOFs eierandel i DOF Deepwater. 

OVERFØRES: Ankerhåndteringsskipet «Skandi Atlantic». Her fra New Zealand etter å ha blitt inntatt av Greenpeace.  Foto: Greenpeace
Oljeservice

I forbindelse med restruktureringen i DOF   har nå selskapet fullført restruktureringen av DOF Deepwater, som har byttet navn til DDW Offshore, og Akastor AKA sitter nå på alle eierandeler i DDW Offshore. Det opplyser selskapet i en børsmelding mandag. 

Restruktureringen innebærer at DOF overfører hele sitt eierskap i DOF Deepwater til Akastor. Det inkluderer de fem fartøyene «Skandi Emerald», «Skandi Peregrino», «Skandi Saigon», «Skandi Pacific» og «Skandi Atlantic».

DOF Deepwater har til nå vært eid 50/50 av Akastor og DOF, men vil fra nå av ikke inngår i rapportene til DOF fra og med fjerde kvartal.