John Fredriksen selger stor bit i Solstad Offshore

Skipsreder John Fredriksen. Foto: NTB
Oljeservice

John Fredriksen-selskapet SFL Corporation har i dag solgt drøyt 750.000 aksjer i Solstad Offshore  .

Etter nedsalget sitter Fredriksens SFL Corporation igjen med 3,6 millioner aksjer i Solstad Offshore. Eierandelen er nå på 4,99 prosent - rett under flaggegrensen på 5 prosent. Før onsdagens salg var SFL Corporation femte største aksjonær med 6 prosent. 

John Fredriksen er også tungt inne i Solstad Offshore med Hemen Holding, som eier rundt 9,3 prosent av aksjene i selskapet.

Aksjen stupte onsdag 97,92 prosent til 5 kroner. Etter at restruktureringsplanen til Solstad Offshore ble godkjent på en ekstraordinær generalforsmaling tirsdag, ble det klart at DNB ble nest største eier i Solstad Offshore med en eierandel på 11,2 prosent. Kjell Inge Røkkes Aker Capital er største aksjonær med 21,3 prosent. 

soff
solstad offshore
john fredriksen
sfl corporation
Nyheter
Oljeservice
Børs