Seismikktrio er blitt tildelt kontrakt for flere år

De tre selskapene PGS, TGS og WesternGeco er tildelt kontrakter over flere år av Petronas.

KONTRAKT: PGS er ett av selskapene som er tildelt kontrakt av Petronas.  Foto: PGS
Oljeservice

Det seismiske konsortiet bestående av PGS  , TGS  og WesternGeco er blitt tildelt en flerårskontrakt av Petronas for å skaffe og behandle opptil 105.000 kvadratkilometer med flersensor-multiklient 3D-data i Sarawak-bassenget i Malaysia, melder selskapene i en børsmelding. 

Kontrakten følger en pågående operasjon fra konsortiet i Sabah offshore-regionen i Malaysia, som ble tildelt i 2016. Der er over 50.000 kvadratkilometer med 3D-seismikk anskaffet og lisensiert til olje- og gassindustrien for å støtte Malaysia-lisensen. 

Sarawak-kontrakten gjør det mulig for konsortiet å posisjonere seg i malaysisk seismisk leting og tillate et flerfaseprogram for å fremme letearbeid i Sarawak East Natuna Basin (Deepwater North Luconia og West Luconia Province).

pgs
tgs
westerngeco
Nyheter
Oljeservice
Børs