<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Harald Thorstein inn i styret til DOF Subsea

John Fredriksens tidligere medarbeider Harald Thorstein er valgt inn i styret til DOF Subsea.

Publisert 30. okt. 2020 kl. 17.09
Oppdatert 1. nov. 2020 klokken 15.23
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 157 ord
SLUTTET HOS FREDRIKSEN: Harald Thorsten var i ni år en av John Fredriksens mest sentrale medarbeidere. Her med Cecilie og Kathrine Astrup Fredriksen. Foto: Foto: Kolonihaven/CF-Wesenberg

– Jeg er veldig fornøyd med å kunne ønske Thorstein velkommen ombord. Med hans sterke kompetanse og relevante bakgrunn, vil han bli en positivt bidragsyter til styret, sier styreleder Hans Olav Lindal i en børsmelding sendt ut fredag ettermiddag.

Harald Thorstein var en av pådriverne for fusjonen mellom Solstad Offshore og Farstad Shipping og satt lenge i Solstad Offshores styre i egenskap av å være en sentral medarbeider i Seatankers-systemet til John Fredriksen.

Fredriksens private selskap gikk inn på eiersiden i Solstad Farstad, som senere endret navn til det opprinnelige Solstad Offshore.

Thorstein sluttet i Seatankers sist vinter og arbeider nå for konsulentselskapet Arkwright, der han er i ferd med å bygge opp et kontor i London. Fra før av er Arkwright representert i Oslo, Stockholm og Hamburg.

I Fredriksen-gruppen arbeidet NTNU-utdannede Thorstein mye med de industrielle og strategiske investeringene og hadde styreplasser i flere av de børsnoterte selskapene i gruppen, deriblant Axactor og Seadrill.