Fire av fire meglerhus anbefaler kjøp

Flere meglerhus opererer med en kjøpsanbefaling på Odfjell Drilling i forkant av selskapets kvartalspresentasjon.

Deepsea Stavanger - Odfjell Drilling Foto: Africa Energy
Oljeservice

 

Torsdag 25. februar presenterer Odfjell Drilling sine kvartalstall. Ifølge TDN Direkt er det ventet at selskapet legger frem et driftsresultat på 120 millioner dollar for fjerde kvartal 2020. Det fremgår av estimater Infront har hentet inn fra fem analytikere.

Ebitda i kvartalet ventes til 168 millioner dollar av driftsinntekter på 317 millioner dollar.

Av de fire analytikerne som har en anbefaling på Odfjell Drilling, anbefaler samtlige kjøp av aksjen. Ifølge TDN Direkt er gjennomsnittlig kursmål på 26,3 kroner pr aksje, varierende fra 22 til 30 kroner pr aksje.

Mandag omsettes aksjen 18,52 kroner, ned 1,4 prosent.