Equinor forlenger AF Gruppen-avtale

Equinor forlenger serviceavtale for ventilasjon- og kjølesystemer med AF-datter.

Publisert 3. mai 2021 kl. 11.44
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 169 ord
VIKTIG VENTILERING: AF AeronMollier skal ha ansvaret for vedlikeholdet av ventilasjonssystemer på blant annet oljeplattformene i Johan Sverdrup-feltet. Foto: Equinor

       

Equinor utøver opsjon på rammeavtale for service og vedlikehold av sine ventilasjon- og kjølesystemer (HVAC-R) med AF AeronMollier. Det kommer frem i en melding onsdag. 

Rammeavtalen omfatter vedlikehold og modifikasjonsarbeid innen Heating Ventilation, Aircondition and Refrigiration (HVAC-R) på et utvalg av Equinors faste installasjoner i Nordsjøen og på land. 

Avtalen har en varighet på to år fra og med 1. juli 2021. 

Samarbeid siden 2007

– God ventilasjon og kjøling er viktige sikkerhetsfaktorer i petroleumsproduksjon. Sammen med Equinor skal vi bidra til best mulig teknisk og fremtidsrettet løsning for sikker drift og energisparing på HVAC-R anleggene. Vi ser frem til å fortsette det gode samarbeidet, sier Morten Pettersen, daglig leder i AF AeronMollier.

AF Gruppen har siden 2007 hatt rammeavtaler for vedlikehold og modifikasjon av HVAC-R-anlegg på Equinors installasjoner på land og offshore.

HVAC-R, eller ventilasjons- og kjøle-systemet på en plattform handler om sikkerhet. HVAC-R systemene på en plattform må derfor vedlikeholdes kontinuerlig. Samtidig skal vedlikeholdet i minst mulig grad påvirke produksjonen.

Rammeavtalen fastsetter kontraktsvilkårene for arbeid knyttet til vedlikehold og modifikasjoner i avtaleperioden.