Aker Solutions leverer understell til Johan Sverdrup

Tirsdag leverer Aker Solutions enda en stålkonstruksjon til Johan Sverdrup-feltet.

FØLGER PLANEN: Aker Solutions har levert fire av fem stålunderstell til Johan Sverdrup-feltet for Equinor.  Foto: Ole Jørgen Bratland
Oljeservice

 

Aker Solutions har fra før av levert tre stålunderstell for fase 1. Mens med dette understellet for fase 2 av prosjektet, er fire av fem understell bygd og levert fra Aker Solutions' verft i Verdal. Det opplyser selskapet i en pressemelding tirsdag. 

Alle plattformunderstellene er blitt levert i tide og i henhold til budsjettet.

– Gjennom godt samarbeid med Equinor har vi levert alle disse fire plattformjakkene til avtalt kvalitet, tid og budsjett. Jeg er veldig glad for at kundene våre bekrefter at vi er en leverandør som tilbyr en attraktiv kombinasjon av teknisk ekspertise og kostnadseffektivitet, sier Sturla Magnus, konserndirektør og sjef for Aker Solutions' Topsides & Facilities-avdeling.