<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Golden Energy forbedret driftsresultatet

Publisert 24. nov. 2022
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 148 ord

 

Golden Energy Offshore Services fikk et driftsresultat på 104 millioner kroner i tredje kvartal 2022, sammenlignet med -4 millioner kroner i samme periode året før, ifølge selskapets kvartalsrapport torsdag.

Resultatet er inkludert oppskrivning av skip med 111 millioner kroner (0). Fraktinntekter i perioden var på 53 millioner kroner (24).

Aktivitetsnivået for PSVer i Nordsjøen har vært godt gjennom tredje kvartal 2022 med høy utnyttelsesgrad. Forlengelse og langsiktige anbud er avsluttet til attraktive ratenivåer og selskapet venter fortsatt innstramming i tilbuds- og etterspørselsbalansen fremover, heter det i rapporten.

Videre opplyses det at mens selskapet gjennomførte en vellykket refinansiering i tredje kvartal 2022 og markedet er i bedring, er det samtidig behov for å bedre likviditeten, og styret i selskapet jobber med dette.

I en separat melding torsdag skriver selskapet at det er inngått en avtale om salg av PSVen "Energy Scout" for 6,45 millioner dollar. Avtalen ventes konkludert i første kvartal 2023.

(TDN Direkt)