Åpner hypermarked?

Franske Carrefour planlegger gigantkjøpesenter ved E6 rett utenfor Oslo.

Publisert 13. jan. 2005 kl. 09.50
Oppdatert 14. des. 2013 klokken 03.23
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 141 ord
Den franske supermarkedkjeden Carrefour er i ferd med å etablere sitt første hypermarked i Norden, og dette kan ifølge Romerikes Blad havne ved E6 på Skjetten. Den franske supermarkedkjeden Carrefour er i ferd med å etablere sitt første hypermarked i Norden, og dette kan ifølge Romerikes Blad havne ved E6 på Skjetten. - Vi snakker om å etablere 4-500 nye arbeidsplasser, med en stor andel av høyt utdannede, sier prosjektleder Vegard Kjuus, markedsdirektør i NorgesGruppen.Skedsmo-politikerne ble i går orientert om planene, som også omfatter et stort helsesenter og en diger idrettshall.NorgesGruppen har ifølge avisen fått Det Kongelige Selskap for Norges Vel og Gjensidige Nor med seg på laget, skriver avisen.Hypermarkedet vil få et enormt vareutvalg innen hjem og fritid, og til glede for lokale bønder og nisjeprodusenter vil butikken også inneholde en markedsplass for eksklusive norske gourmetvarer som Skjåk-skinka og Skaarbu-osten.