Firstnordic Norge Vekst har hatt en knallstart på det nye året, og er nå (per 14/1) opp 5,65 prosent. Dermed er fondet også beste norske aksjefond de 12 seneste månedene, med en avkastning på knapt 47 prosent. Firstnordic Norge Vekst har hatt en knallstart på det nye året, og er nå (per 14/1) opp 5,65 prosent. Dermed er fondet også beste norske aksjefond de 12 seneste månedene, med en avkastning på knapt 47 prosent. - I dette fondet har vi litt tøffere aksjevalg. Vekstfondet tar noe mer risiko og satser på mindre selskaper (..). Vi har truffet ganske bra på en rekke enkeltselskaper som er spesielle og litt mindre kjente, sier en av fondets forvaltere Henning Bratlie til VG.Nordic Semiconductor og Chipcon er to selskaper han har stor tro på. Bratlie har ifølge avisen ett klart råd til deg som vurderer å kjøpe nå:- Trekk et fast beløp i måneden. Det er det eneste som gjelder.