Bare ler av Vollvik

- Da er de bare dobbelt så dyre som oss, sier Mobyson-sjefen og ler.

Personlig økonomi

De ble i dag kjent at Chess-sjef Idar Vollvik De ble i dag kjent at Chess-sjef Idar Vollvik høvler ned ringeprisen for Sense-kundene med 20 prosent. Daglig leder i Mobyson, Thomas Sandaker, kan ikke annet enn å le. for Sense-kundene med 20 prosent. Daglig leder i Mobyson, Thomas Sandaker, kan ikke annet enn å le. - Tidligere har Sense-kundene betalt hele 2,49 pr minutt, så på den måten er det kanskje en god nyhet. Men det må jo være lov å trekke på smilebåndet når en kaller det en hyggelig nyttårshilsen at de nå bare er dobbelt så dyre som oss, humrer han ifølge en pressemelding.Mobyson kommer ut på billigste tilbyder av mobilringetid på Post- og Teletilsynets oversikt. Selskapet har siden september i fjor tilbudt SMS til 0,44 kroner per melding og tale til 0,84 kroner per minutt.

Nyheter
Teknologi