Billige flatskjermer

Dagligvarekjede tilbyr PCer, digitale kameraer, LCD-TVer og flatskjermer - billig.

Personlig økonomi

Dagligvarekjeden Coop spiser seg inn i PC-bransjen. Ifølge digi.no selger både Coop, Rema og Rimi PCer over en lav sko med opptil 15 prosent lavere pris enn hva vanlige IT-forhandlere tar. Dagligvarekjeden Coop spiser seg inn i PC-bransjen. Ifølge digi.no selger både Coop, Rema og Rimi PCer over en lav sko med opptil 15 prosent lavere pris enn hva vanlige IT-forhandlere tar. Ifølge informasjonsdirektør i Coop Norge Vidar Ullenrød, vil dagligvarekjeden øke volumet i år.- Vi kommer til å fortsette å selge både PCer, mobiltelefoner, digitale kameraer, LCD-TVer, printere og flatskjermer fremover. Disse produktene gjør oss til en attraktiv og dynamisk kjede som tiltrekker nye kundegrupper, sier Ullenrød til digi.no.

Nyheter
Næringsliv