Prisene på brukte borettslagsboliger økte i 2004 over hele landet, men spesielt sterk var økningen i Tromsø med hele 33 prosent og Bergen med 22 prosent. Det viser tall fra NBBLs boligprisstatistikk. For landet under ett var økningen på 12 prosent. Prisene på brukte borettslagsboliger økte i 2004 over hele landet, men spesielt sterk var økningen i Tromsø med hele 33 prosent og Bergen med 22 prosent. Det viser tall fra NBBLs boligprisstatistikk. For landet under ett var økningen på 12 prosent. Prisoppgangen var også kraftig på tampen av fjoråret. Tallene fra NBBL viser en økning fra tredje til fjerde kvartal på 3,5 prosent.- Dermed har gjennomsnittsprisen for en borettslagsbolig kommet opp i 1.263.000 kroner, og det er 136.000 kroner høyere enn for ett år siden, forteller administrerende direktør i NBBL, Ralph Norberg.