Flere av de store flyselskapene er ute med kampanjer nå i januar. Det fristes med vårturer til storbyer over hele verden. Flere av kampanjene, som
til USA og , har vi allerede omtalt her på HegnarOnline. I likhet med .KLM er ute med sitt såkalte drømmesalg til flere kontinenter. I Europa kan du for eksempel dra til Amsterdam for 1.435 kroner, eller til Barcelona for 1.935 kroner. For Afrika-interesserte begynner prisene på 3.717 kroner til Kairo. I Asia fristes det eksempelvis med Dubai fra 4.307 kroner og Beijing fra 4.873 kroner.Bestiller gjør du senest 31. januar, mens reiseperioden er 12. januar - 13. juni.Air France lokker med turer til Paris fra 1.400 kroner og Lisboa for 1.695 kroner. Evt. Mexico City og Havana for den som vil reise litt lenger, med priser fra hhv. 4.415 og 6.230 kroner.Salgsperioden går også her frem til 31. januar, mens reiseperiode er frem til 13. juni. Returreisen må gjøres senest 20. juni.Ellers tilbyr SAS Braathens ifølge Dagbladet turer til USA, deriblant til Chicago fra 4.555 kroner og Seattle for 4.855 kroner. SN Brussels Airlines flyr deg til Brussel fra 1.178 kroner, og blant andre europeiske destinasjoner finner vi for eksempel Budapest og Firenze fra hhv. 2.172 og 2.572 kroner.Og til slutt, for å sjekke om du har fått den billigste flyreisen du kan få tak i, kan kanskje prissammenligningstjenesten Kelkoo være et sted å besøke:- Mange sjekker hos oss for å bekrefte at de har fått riktig pris, sier daglig leder Tore Sletmoen i Kelkoo Norge til avisen.