Skal vi dømme fra besøket på reiselivsmessen Reiseliv05 i helgen, har Ola og Karis reisefeber gått bittelitt ned det siste året. 43.689 besøkende ble fasiten. Skal vi dømme fra besøket på reiselivsmessen Reiseliv05 i helgen, har Ola og Karis reisefeber gått bittelitt ned det siste året. 43.689 besøkende ble fasiten. Ifølge nyhetsbyrået Newswire deltok over 1.000 utstillere fra over 60 land, med både Grønland, Shetland, Uganda, Botswana, Sri Lanka, Slovakia og Aruba som debutanter.Beste internasjonale ustiller ble den danske turoperatøren Store Verden for sin Afrika-utstilling, mens norske Apollo ble beste nasjonale utstiller.- Vi har solgt flere turer i år enn i fjor og er svært fornøyde med responsen på årets messe. Det er tydelig at sommerens reisemål blir Kreta og Kroatia for svært mange nordmenn, sier Apollo-direktør Leo Berbu.