Er markedet for fullpris ødelagt? spør Release.no, og viser til at priser på 99 og helt ned til 49 kroner nå er regelen og ikke unntaket i billighyllene for DVD i det norske markedet. Er markedet for fullpris ødelagt? spør Release.no, og viser til at priser på 99 og helt ned til 49 kroner nå er regelen og ikke unntaket i billighyllene for DVD i det norske markedet. Lavpris-segmentet har tatt stadig større deler av totalmarkedet den siste tiden. Ikke bare eldre titler, men også nyere titler som The Last Samurai, Harry Potter og Mysteriekammeret, Buddy og Mystic River går billig, 4-6 måneder etter release.På nettavisens spørsmål om hvordan disse filmene kan havne i Lefdals billighyller til 99 kroner, svarer Sandrew Metronome-direktør Per Ellingsen slik:- Det er et godt spørsmål. Du får spørre dem om det. De har ikke kjøpt mange av oss, iallfall.Ifølge Release.no er det en intern maktkamp mellom Lefdal/Elkjøp og Expert som presser prisene til langt under innkjøpspris.- Selvfølgelig prises det ned på alle titler, alle selskaper gjør det. Selv om de blånekter. De gode titlene blir fort utsolgt fra butikkene som lokker med rimelige DVD-er, sier Sandrews salgssjef Håvard Erga, som mener å se hovedproblemet. - Det er ikke noe mellomrom mellom fullpris og 99 kroner. Det er er usunt.