- Dyrere hytter

Sjeføkonom tror hytteprisene stiger videre i 2005.

Personlig økonomi

Boligmarkedet steg rundt 12 prosent i 2004, men også hyttemarkedet steg markert. Sjeføkonom Jan L. Andreassen i Terra Securities tror hytteprisene vil stige videre i år, noenlunde i takt med boligprisene. Boligmarkedet steg rundt 12 prosent i 2004, men også hyttemarkedet steg markert. Sjeføkonom Jan L. Andreassen i Terra Securities tror hytteprisene vil stige videre i år, noenlunde i takt med boligprisene. - Hytteprisene skal opp fem prosent i 2005, sier han til TV2 Nettavisen.Andreassen har med seg Kjell Senneset ved Prognosesenteret.- Det er bygget mye nytt, og markedet er hett. Prisene stiger, kanskje markert også. Men vi har ikke noe eksakt tall, holder han frem overfor nettavisen.Ifølge SSB brukte vi nesten åtte milliarder på fritidseiendom de tre første kvartalene i fjor, 40 prosent mer enn i samme periode året før.

Nyheter
Næringseiendom