Endre skattekortet?

Skatteekspert om hvem som bør endre på skattekortet sitt.

Personlig økonomi

I disse dager sendes de nye skattekortene ut. I den forbindelse har DinSide sjekket med adm. dir. Tore Fritsch i Skattebetalerforeningen om når du bør endre på kortet. I disse dager sendes de nye skattekortene ut. I den forbindelse har DinSide sjekket med adm. dir. Tore Fritsch i Skattebetalerforeningen om når du bør endre på kortet. - Er din lønn litt høyere eller litt lavere enn det som står på skattekortet, trenger du ikke å gjøre noe, sier han, og peker på at de fleste har tabellkort, som er upåvirket av om inntekten er riktig eller ikke.Men finner du feil i fradragene, bør du være på vakt.- For eksempel hvis du har kjøpt eller solgt bolig, og dermed fått flere eller færre gjeldsrenter. Disse vil ha direkte innvirkning på fradragene dine, fortsetter Fritsch.Direktøren anbefaler ifølge nettstedet også de som forventer næringsinntekt å følge godt med. Og i tillegg de som tjener ulikt fra måned til måned.- Da er det best å ha et prosenttrekk, sier Fritsch.

Nyheter
Personlig økonomi