I september 2004 antydet Kristian Falnes i Skagen Fondene at verdsettelsen av en rekke selskaper på Oslo Børs nærmet seg "solbrillenivå" og at det allerede da var langt mellom gulleggene. I september 2004 antydet Kristian Falnes i Skagen Fondene at verdsettelsen av en rekke selskaper på Oslo Børs nærmet seg "solbrillenivå" og at det allerede da var langt mellom gulleggene. - Når hovedindeksen står i 240-250 begynner galskapen å komme. Slik jeg ser det, nærmer vi oss et nivå der fallhøyden begynner å bli stor, sa Falnes til Finansavisen den gang.Avisen slår fast at børsen nå har beveget seg opp til solbrilleintervallet.I høst trakk Falnes frem Bonheur og Ganger Rolf som noen av de beste casene på børsen. Det mener han fortsatt. Lerøy er også et brukbart case, skal vi tro forvalteren, som også har tro på Stolt-Nielsen og Odfjell.