Finanskjendiser blar opp

Olav Nils Sunde og Christian Ringnes er blant finanskjendisene som åpner lommeboken for flomofrene.

Personlig økonomi

Dagbladet kan idag fortelle at de fleste av finanskjendisene direkte eller indirekte åpner lommeboken for de katastroferammede i Asia. Felles for de fleste av dem er imidlertid at de holder kortene tett til brystet - og ikke ønsker å fortelle hvor mye de gir.Eiendomsinvestor Christian Ringnes og Color Line-eier Olav Nils Sunde er unntakene. De gir hhv. 400.000 kroner og en million kroner av egen lomme, og i tillegg gir selskaper de to er engasjert i penger.De øvrige kjendisinvestorene er mer hemmelige. Stein Erik Hagen ønsker ikke å si noe, mens John Fredriksen mener det hele er en privatsak uten interesse for offentligheten. Olav Thon har også gitt penger, men vil ifølge avisen ikke opplyse hvor mye.Celina Midelfart og Øystein Stray Spetalen er blant dem som ikke ønsker å kommentere spørsmålet.

Nyheter
Næringsliv