Firedobling på Tryvann!

Skisenteret på Tryvann har hatt en kanonstart på sesongen. Og planene er ikke små.

Personlig økonomi

Daglig leder Anders Wassgren for alpinanlegget på Tryvann i Oslo er på hugget. Fra sesongstart til nyttår 2004 omsatte han for hele 9,1 millioner kroner, som er opp hele 314 prosent fra året før.Wassgren forklarer økningen først og fremst med en tidlig oppstart. 20. november var nesten én måned tidligere enn i 2003.- I tillegg kommer sammenkoblingen mot Wyllerløypa og betydelige investeringer i snøproduksjonsanlegg som har gjort at vi har kunnet holde åpnet etter at mildværet satte inn, fortsetter han overfor DN.Og ifølge avisen er planene fremover store.- Vi har laget en plan med med muligheter til å bygge totalt 35 nedfarter og 15 heiser. Blir dette realisert, vil vi definitivt bli blant de største alpinanleggene i Norge, fortsetter han.Fire skisenter omsatte for mer enn Tryvann i sesongstarten. Trysil holder skansen på topp, med en omsetning på 20,3 millioner kroner.

Nyheter
Næringsliv