Svindlere har funnet ut at Ola Nordmann er veldig interessert i flatskjerme. Finn.no er rammet av falske annonser hvor det lokkes med flat-skjermer til en svært lav pris. Ifølge dinside.no er det denne gangen Hitachi Norge som er blitt misbrukt av svindlerne. Svindlere har funnet ut at Ola Nordmann er veldig interessert i flatskjerme. Finn.no er rammet av falske annonser hvor det lokkes med flat-skjermer til en svært lav pris. Ifølge dinside.no er det denne gangen Hitachi Norge som er blitt misbrukt av svindlerne. - I forrige uke ble vi tipset om at det lå en annonse på en 55-tommers plasma-TV på Finn.no. Den første alarmklokken ringte når vi fikk vite at utsalgsprisen var 19.990, sier Petter Halland, country manager i Hitachi Norge. Ifølge Halland er ordinær pris 50.000-60.000 kroner.- Vi ser selvsagt svært alvorlig på dette. For ikke bare lurer disse svindlerne privatpersoner, ved å gi seg ut for å representere Hitachi Norge, ødelegger de også vårt navn og rykte, fortsetter Halland.- Frekkheten kjenner ingen grenser, og som kunde er rådet vårt klart: Kjøp aldri fra noen du ikke er 100 prosent sikker på hvem er, og unngå for all del forskuddsbetaling, er rådet fra Hitachi-toppen.