Flyselskapene liker dårlig de nye EU-reglene som innføres 17. februar. Disse sier ifølge DN at hver passasjer som får reisen kansellert 14 dager eller mindre før avreise skal refunderes med minst 250 euro. Dessuten skal kompensasjonen for overbooking økes. Flyselskapene liker dårlig de nye EU-reglene som innføres 17. februar. Disse sier ifølge DN at hver passasjer som får reisen kansellert 14 dager eller mindre før avreise skal refunderes med minst 250 euro. Dessuten skal kompensasjonen for overbooking økes. Videre stilles flyselskapet ifølge avisen økonomisk ansvarlig for forsinkelser, også etter dårlig vær.- Det er helt urimelig å pålegge oss et ansvar for forhold som vi har like lite herredømme over som alle andre, sier Norwegians informasjonssjef Anne Grete Ellingsen.SAS øker kompensasjonen for overbooking fra 200 til 300 dollar fra 17. februar.