Gjøre skikuppet nå?

Lite snø betyr ski på billigsalg. Ikke mange hundrelapper du må ut med for en pakke.

Publisert 14. jan. 2005 kl. 11.07
Oppdatert 14. des. 2013 klokken 03.24
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 183 ord
Snøen uteblir, og det merkes på sportskjedenes skisalg. Skiene går nå på billigsalg, skriver Aftenposten. Hos XXL koster de billigste langrennspakkene nå 595 og 799 kroner for hhv. barn og voksne. Snøen uteblir, og det merkes på sportskjedenes skisalg. Skiene går nå på billigsalg, skriver Aftenposten. Hos XXL koster de billigste langrennspakkene nå 595 og 799 kroner for hhv. barn og voksne. - Skiene er jo kjøpt inn. Vi har mer enn nok på lager, og jeg regner med at alle sportskjedene har store lagre nå. Vi er avhengige av snø for å selge ski, sier daglig leder Robert Iversen.- Det er de dyre og halvdyre skiene som har gått ned mest i pris. På denne typen ski har vi ikke vært nede på dagens prisnivå tidligere. Jeg tror vi kommer til å se slike lave priser på flere skimodeller etter hvert, føyer XXLs innkjøpssjef Fredrik Hiort til.Og holder snøen seg fraværende, kan det være enda mer å spare.- Da kan det hende vi må senke prisene ytterligere, sier Iversen.Gresvig, som omfatter både Intersport og G-Sport, merker ifølge avisen også den snøfattige vinteren.