Han må rive hytta

Stygg hekt for Lasse Kjus på Hafjell. Må rive kjempehytta si.

Personlig økonomi

Lasse Kjus må rive sin 200 kvadratmeter store hytte på Hafjell, skriver Gudbrandsdølen Dagningen. Dette etter at alpinkjendisen tirsdag var på befaring sammen med den norske leverandøren, den estiske produsenten og egne folk. Lasse Kjus må rive sin 200 kvadratmeter store hytte på Hafjell, skriver Gudbrandsdølen Dagningen. Dette etter at alpinkjendisen tirsdag var på befaring sammen med den norske leverandøren, den estiske produsenten og egne folk. - Dette går bare ikke, sier Stein Plukkerud, som er partner i Kjus-prosjektet, og peker på lafteknuten som en hovedårsak til at hytta nå sendes tilbake til Estland.- Vi har bestilt en annen knute enn den vi har fått. Det er uomtvistelig. Slik knuten er utført og ikke minst avsluttet i nåvene, frykter jeg at hele hytta kan bli hengende på knutene, at det vil bli gliper mellom stokkene i veggene når tømmeret tørker og setter seg og at knutene til slutt rett og slett kan knekke, sier han.I tillegg har de baltiske håndverkerne gjort flere elementære feil. Avisen bare ramser opp: Barklommer, sår, utette meddrag, råte og plankehytteløsning på bunnstokken.Lasse Kjus, som har tegnet hytta selv, kan registrere at også nabohyttene lider av de samme sykdommene som hans egen.

Nyheter
Næringseiendom