I morgen kommer Inga!

Meteorologisk institutt har igjen sendt ut varsel om ekstremvær. Nå er det Inga som er på ferde!

Publisert 11. jan. 2005 kl. 13.24
Oppdatert 14. des. 2013 klokken 03.21
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 96 ord
Meteorologisk institutt () har igjen sendt ut varsel om ekstremvær. Denne gangen er det Inga som kommer. Lavtrykk og storm fra sør medfører ekstrem høy vannstand (50-80 cm over hva som er angitt i tidevannstabellene) fra Egersund til Kristiansund.Maksimalt høy vannstand vil være rundt klokken 12 i morgen. Faktisk varsles det at hele den norske kysten får høyere vannstand enn hva som er oppgitt i tidevannstabellene. Ved Måløy er det varslet at vannstanden vil være rundt 75-80 cm over hva som er angitt i tidevannstabellene. Det har aldri før vært målt så høy vannstand ved Måløy.