Ikkeno problem hos Elkjøp

Elkjøp gjorde det enkelt å bytte julegave, selv om den så litt brukt ut. Ikkeno problem.

Publisert 11. jan. 2005 kl. 10.06
Oppdatert 14. des. 2013 klokken 03.21
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 215 ord
Det er alltid hyggelig å lese om butikker som gjør det ukomplisert å være kunde, og ettersom god service bør betales med positiv ryktespredning får du min historie fra årets julegavebytte, skriver en leser til HegnarOnline.Vedkommende forteller at han kom til Elkjøp på Storosenteret med en blender han hadde fått av sin søster. Ekspeditøren spurte om han hadde noen kvittering, noe han selvsagt ikke hadde, ettersom det var en julegave.- Ikkeno problem, sa ekspeditøren.Så oppdaget han at esken var åpnet, og innholdet romstert i.- Det er ikke vi som har gjort det, sa kunden.- Ikkeno problem, sa ekspeditøren.Så spurte han om den var brukt, noe jeg umiddelbart syntes var litt frekt. Men flekkene på blenderen talte jo sitt tydelige språk. Enten hadde den vært brukt, eller så var den blitt lageret utendørs i sur nedbør, konstaterte jeg.- Ikkeno problem, sa ekspeditøren likevel. Blenderen må bare være i samme stand som da den ble kjøpt, så hvis flekkene kan vaskes bort, går det greit, fortsatte han.Den vaskinga tippet jeg at han mente jeg burde ta, men nei. Ekspeditøren hentet klut og Jif-spray, og gned på blenderen til den strålte. Og jeg fikk tilgodelappen.Men søsteren til vår leser har kanskje et forklaringsproblem?HegnarOnline flere glade historier fra fornøyde forbrukere. fra i går.