viste at boligprisene steg over ti prosent fra 2003 til i fjor, høyeste årsvekst siden 2000. Men nå ser det ut til at markedet faller tilbake, skriver Dagbladet.- Etter syv feite år, kommer det gjerne syv magre. Og det er det som vil skje på boligmarkedet nå. Prisstigningen har vært enorm, og det vil komme en reaksjon. Om nybyggingen fortsetter på samme nivå, og renten øker litt, vil det bli en kraftig retur og prisnedgang, sier adm. dir. Peter Batta i Huseiernes Landsforbund. - Etter syv feite år, kommer det gjerne syv magre. Og det er det som vil skje på boligmarkedet nå. Prisstigningen har vært enorm, og det vil komme en reaksjon. Om nybyggingen fortsetter på samme nivå, og renten øker litt, vil det bli en kraftig retur og prisnedgang, sier adm. dir. Peter Batta i Huseiernes Landsforbund. Han støttes ifølge avisen av seniorrådgiver Gisle Høyland i Norsk Familieøkonomi.- Det har vært sammenhengende sterk oppgang siden 1992- 93. Ingenting går rett til himmels, og det er nødt til å komme en korreksjon eller utflating. "Mannen i gata" har hivd seg på karusellen, og det er et klart tegn på vi nærmer oss en topp, sier han.