Med mobil på cruise

Snart kan du ringe med mobiltelefonen fra "bøljan den blå".

Personlig økonomi

Grimstad-baserte Maritime Communications Partner har ifølge DN utviklet et satellittsystem som skal sørge for at både passasjerer og besetning får full mobildekning til sjøs. Grimstad-baserte Maritime Communications Partner har ifølge DN utviklet et satellittsystem som skal sørge for at både passasjerer og besetning får full mobildekning til sjøs. Stena Line er første rederi ut, og ti ferger skal utstyres med antenner før sommeren. Og snart følger kanskje både Carnival, Star Cruises, Color Line, Fjord Line og Irish Ferries. Selskapet er i forhandlinger med disse nå.- Vi ser et potensielt marked med 250 cruiseskip og 500 ferger, sier Maritime Communications Partner-sjef Trygve Sten Gustavsen.

Nyheter
Næringsliv