Nå kan de klage!

Endelig kan Nordnet-kundene klaget hvis de mener seg dårlig behandlet.

Personlig økonomi

Føler du deg dårlig behandlet av et meglerhus, sender du vanligvis klagen din til Etisk Råd i Norges Eiendomsmeglerforbund.Men ikke alle kan klage dit. En kunde som klaget på Nordnet i starten av desember fikk klagen sin avvist fordi Nordnet ikke er medlem i forbundet, og dermed ikke kan straffes. Det er DN som skriver dette i dag.- Det er uheldig at Nordnet har valgt å stå utenfor, fordi det påvirker kundenes rettssikkerhet, sier jusprofessor Geir Woxholth, som også er leder i Etisk Råd.Men ifølge avisen melder nettmegleren seg nå inn.- Vi kommer til å melde oss inn over nyttår. Nå når vi ser at vi er så store i Norge, ser vi det som naturlig å bli medlem, sier salgs- og markedssjef Lars Thorstensen i Nordnet Norge.

Nyheter
Børs