Norge står stille

Regjeringen oppfordrer til tre minutters stillhet i morgen.

Personlig økonomi

Regjeringen har i dag besluttet å oppfordre til at det holdes tre minutters stillhet over hele landet onsdag 5. januar fra klokken 12.00, samtidig med at dette skjer i landene i EU. Det vil bli flagget på halv stang fra alle offentlige bygninger også denne dagen. Regjeringen har i dag besluttet å oppfordre til at det holdes tre minutters stillhet over hele landet onsdag 5. januar fra klokken 12.00, samtidig med at dette skjer i landene i EU. Det vil bli flagget på halv stang fra alle offentlige bygninger også denne dagen. Dette gjøres for å minnes ofrene for flodbølgekatastrofen i Sør-Asia, og for å uttrykke solidaritet med befolkningene i de berørte landene.Regjeringen oppfordrer alle som har mulighet, til å slutte opp om disse markeringene.

Nyheter
Næringsliv