Eiendomsmegler Miguel Sørholt er ikke i tvil om at eiendommen er den flotteste i hele indre Oslofjord.Kommer prakteiendommen på markedet kan prisen bli 200 millioner kroner! En interessent skal i hvert fall, i følge Budstikka, tidligere ha budt 200 millioner kroner for prakteiendommen til smykkekunstneren Anita Huitfeldt, som døde like før jul.Svaret den gang ble nei, men nå antyder avisen at eiendommen, på spissen av Snarøya, kan komme på markedet.Eiendommen er på 14,4 mål og ligger helt ytterst på Snarøya mot Oslo og arvingene står nå ovefor valget mellom å la en av dem overta. Utfordringen da blir hvilken verdivurdering som skal legges til grunn.Anita Huitfeldts stedatter, Alexandra Huitfeldt, sier til avisen, gjennom sin hovmester, at eiendommen ikke er til salgs. Hun residerer selv ikke så langt unna, på en eiendom på nærmere 19 mål som er takesert til 100 millioner kroner.Datteren til Anita Huitfeldt, Eline Huitfeldt, sier til avisen at hun ikke vet noe mer enn at det kan goft være at en av arvingene overtar.