Dagbladet forteller at stadig flere nordmenn er i ferd med å oppdage de prisgunstige "feriehyttene" du kan få kjøpt i utlandet. Ikke i Spania, der populariteten og tilsiget av utlendinger har presset prisene til himmels de siste ti årene.Alternativene finner du i land som Brasil, Thailand, Sør-Afrika og Tyrkia. Og kjøpelysten skorter det ikke på:- Vi forventer at 2004 blir året da nordmenn kjøpte like mange fritidsboliger i utlandet som i hjemlandet, sier Bjørn Erik Øye ved Prognosesenteret til avisen.En av aktørene her er Brazil.as, som tilbyr leiligheter eller bungalower langs Natal-kysten i Brasil. Her får du krypinn fra 200.000 kroner og oppover. Tall viser ifølge avisen at om lag 700 nordmenn har kjøpt feriebolig i nybyggprosjekter i Brasil de siste to årene.Er du på jakt etter boliger i andre land, kan en god ide være å søke på nettet. Eksempelvis finner du en oversikt over ledige prosjekter ved å gå inn på Finn.nos sider for boliger i utlandet.