SAS Braathens, med toppsjef Petter Jansen i spissen, går knallhardt ut mot Konkurransetilsynet i sitt forsvar mot anklagen om prisdumping på ruten Oslo-Haugesund. Jansen mener ifølge TV2 Nettavisen tilsynet er på villspor. SAS Braathens, med toppsjef Petter Jansen i spissen, går knallhardt ut mot Konkurransetilsynet i sitt forsvar mot anklagen om prisdumping på ruten Oslo-Haugesund. Jansen mener ifølge TV2 Nettavisen tilsynet er på villspor. - Det virker som om tilsynet, allerede før den nye konkurranseloven trådte i kraft, etablerte en arbeidshypotese om at SAS Braathens driver såkalt predasjonsprising for å hindre konkurranse. Deretter har tilsynet utelukkende søkt å få denne hypotesen bekreftet, sa han på en pressekonferanse i dag.- Konkurransetilsynet er bemidlet med kompetanse både innenfor jus og økonomi, men det vi kritiserer er at de ikke har satt seg inn i flyselskapkonkurransen, fortsatte han ifølge nettavisen.Ifølge Reuters har SAS Braathens, "med den metodikk tilsynet så langt har lagt til grunn", ikke funnet noen rute der kostnadsdekningen er et problem.Tilsynet vurderer fortsatt flere ruter, særlig der SAS Braathens konkurrerer mot Norwegian. Det er ikke kjent når disse rutene er ferdig vurdert.