Når fristen gikk ut 17. januar, hadde Carl Fredrik Seims bostyrer Arne Laastad ennå ikke sett noe til de 2.265.000 kronene påkrevd om familien ville beholde hus, seilbåt og klokke. Når fristen gikk ut 17. januar, hadde Carl Fredrik Seims bostyrer Arne Laastad ennå ikke sett noe til de 2.265.000 kronene påkrevd om familien ville beholde hus, seilbåt og klokke. Men ifølge Bergensavisen er det betalt inn 200.000 for den diamantbesatte Rolex-klokken konkursrammede Carl Fredrik ga sin kone Maria Valding Seim. Klokken kostet da 450.000 kroner.- Seilbåten er det ikke betalt inn for, og det vil heller ikke bli det, ifølge Maria Valding Seims advokat, sier bostyreren.Dette bekreftes ifølge avisen av Valding Seims advokat Roald Angelfoss.- Hun har bestemt seg for at hun ikke ønsker å overta båten, men de andre tingene overtar hun. Klokken er det betalt for, og vi arbeider med å overta huset. Men hun må få et heftefritt skjøte, og pengene er derfor ikke betalt inn ennå, sier han.Parets eiendom i Starefossen er i dagens marked verdt rundt 5,6 millioner kroner.