Tiden da Vålerenga måtte løpe etter alle sponsorer som rørte seg, er ifølge Dagbladet over. Etter sponsorinntekter på ni millioner i 2002, 13 og 18,5 millioner i hhv. 2003 og i fjor, er klubben alt godt over de 23 budsjetterte millionene for i fjor. Tiden da Vålerenga måtte løpe etter alle sponsorer som rørte seg, er ifølge Dagbladet over. Etter sponsorinntekter på ni millioner i 2002, 13 og 18,5 millioner i hhv. 2003 og i fjor, er klubben alt godt over de 23 budsjetterte millionene for i fjor. Allerede nå har man rundet 30 millioner i sponsorcash for 2005, skriver avisen. 35 millioner kroner med barteravtaler. Og det går ikke lenger i avtaler over ett år, men tre.- Vi har plutselig fått en forutsigbarhet i økonomien fram til 2007. Samarbeidspartnerne våre ser Vålerenga som et godt investeringsobjekt når det gjelder merkevarebygging. Og det gode er at de vil være hos oss over tid, sier markedssjef Rune Hansen.Avtalefestede sponsorinntekter for de to neste årene er allerede over fjorårets 18,5 millioner kroner.