Ser 100.000 meteren

- Jeg føler ikke at det er riktig å se på kvadratmeterpriser, sier Håvard Haraldsen.

Publisert 11. jan. 2005 kl. 07.44
Oppdatert 14. des. 2013 klokken 03.21
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 153 ord
Hvidsten Eiendoms "Living in a box" i Sporveisgata i Oslo rangeres ifølge DN av Econ som Norges dyreste boligprosjekt, med en gjennomsnittpris på 76.500 kroner per meter på de 32 (av totalt 34) 1-romsleilighetene solgt i bygården. Hvidsten Eiendoms "Living in a box" i Sporveisgata i Oslo rangeres ifølge DN av Econ som Norges dyreste boligprosjekt, med en gjennomsnittpris på 76.500 kroner per meter på de 32 (av totalt 34) 1-romsleilighetene solgt i bygården. - Det er ikke usannsynlig at prisene kommer opp i 100.000 kroner meteren, sier Hvidstens Håvard Haraldsen.- Jeg føler ikke at det er riktig å se på kvadratmeterpriser. Kvadratmeterprisen tar ikke hensyn til verdien av det man faktisk kjøper. I tillegg til boarealet, kommer tilgang til korridorer med sittegrupper, boder, og det er for eksempel hems i leilighetene som gjør at man i realiteten har ekstra plass. Og man får en leilighet med god beliggenhet, fortsetter han overfor avisen.