Med utgangspunkt i et gjennomsnittlig ringemønster har VG undersøkt hva det koster å ringe med bare mobiltelefon og med hustelefon. Hvis du fjerner fasttelefonen og kun bruker mobiltelefonen hevder avisen at du kan spare over 3.000 kroner i året. Med utgangspunkt i et gjennomsnittlig ringemønster har VG undersøkt hva det koster å ringe med bare mobiltelefon og med hustelefon. Hvis du fjerner fasttelefonen og kun bruker mobiltelefonen hevder avisen at du kan spare over 3.000 kroner i året. Ifølge tall fra Post- og Teletilsynet vil hver tredje telefonabonnent i Norge spare på å fjerne fasttelefonen for godt, og bare bruke mobiltelefon.- Det vi vet, er at det vil lønne seg for omtrent 30 til 40 prosent å bytte til mobiltelefon, sier Willy Jensen, direktør i Post- og Teletilsynet, til VG. Det er først og fremst de som ringer lite, som vil spare penger på å bytte fra fasttelefon til mobiltelefon.