Vinner i boligmarkedet

Alle typer boliger steg i pris i 2004. Men noen steg mer enn andre.

Personlig økonomi

Ifølge tall fra Norges Eiendomsmeglerforbund (NEF) og Eiendomsmeglerforetakenes Forening (EFF) Ifølge tall fra Norges Eiendomsmeglerforbund (NEF) og Eiendomsmeglerforetakenes Forening (EFF) falt boligprisene i snitt 0,6 prosent fra november til desember i fjor. i snitt 0,6 prosent fra november til desember i fjor. Oppsummert for hele 2004 steg prisene ifølge NEF/EFF med 12 prosent, den høyeste prisstigning siden 2000. Snittboligen i Norge kostet i 2004 1.807.000 kroner.Leiligheter er boligtypen som steg mest: 13 prosent, mot 11 prosent for eneboliger og delte boliger, går det frem av en pressemelding.Gjennomsnittlig omsetningshastighet i året som gikk var ca. 30 dager. I Bergen gikk det kjappest unna - i enkelte måneder ned mot 13 dager. Tregest var det i Møre og Romsdal - med over 60 dager på det verste.

Nyheter
Næringseiendom