Coop vil kutte prisene med større volum, og inngår ifølge DN nå bryggeriavtaler på nordisk nivå. Hansa Borg, som er 15 og 25 prosent eid av hhv. svenske Spendrups og danske Bryggerigruppen, får jobben med å brygge dagligvarekjedens eget øl her i Norge. Coop vil kutte prisene med større volum, og inngår ifølge DN nå bryggeriavtaler på nordisk nivå. Hansa Borg, som er 15 og 25 prosent eid av hhv. svenske Spendrups og danske Bryggerigruppen, får jobben med å brygge dagligvarekjedens eget øl her i Norge. Aass og Mack ble dermed vraket. For førstnevnte betyr dette at 20 prosent av omsetningen faller bort.Hansa Borg skal ifølge avtalen brygge 2,7 millioner liter Coop-øl.Etter det avisen erfarer vil både Coop og de andre aktørene i dagligvarebransjen kjøpe inn stadig mer på nordisk basis, og aktører uten relasjoner i Norden ligger derfor dårlig an.