Konkursrammede Carl Fredrik Seim tvinges til å dumpe prisen på sin villaperle i Bergen, skriver Finansavisen. Prisantydningen senkes fra 11,5 til 9,5 millioner kroner. Konkursrammede Carl Fredrik Seim tvinges til å dumpe prisen på sin villaperle i Bergen, skriver Finansavisen. Prisantydningen senkes fra 11,5 til 9,5 millioner kroner. - Vi har hatt rundt 30 interessenter innom boligen, men har ikke fått inn bud som er i nærheten av prisantydning. Derfor vil vi nå annonsere boligen for 9,5 millioner for å signalisere en ny pris i markedet, sier megler Arne Grünert hos Bergen Boligmegling.Villaen i Skipanesvegen 264 ved Fanafjorden, som Seim kjøpte for 13 millioner i 2001, ble lagt ut til tvangssalg i oktober.Ifølge megleren er det en ulempe med boligen at den trenger oppussing for et par millioner kroner for å fremstå i sin beste prakt, skriver avisen.