Fredriksen ble truet

John Fredriksen og hans kone ble truet med kidnapping av døtrene om de ikke punget ut.

Personlig økonomi

VG skriver i dag at John Fredriksen og konen Inger i 1998 ble truet med kidnapping av sine tvillingdøtre, som den gangen var 14 år og gikk på Ruseløkka skole i Oslo. VG skriver i dag at John Fredriksen og konen Inger i 1998 ble truet med kidnapping av sine tvillingdøtre, som den gangen var 14 år og gikk på Ruseløkka skole i Oslo. En gruppe menn av utenlandsk opprinnelse krevde penger for ikke å sette planene ut i livet.- Jeg kan bekrefte at vi jobbet med saken, sier en sentral politikilde til avisen, som legger til at truslene ble tatt meget alvorlig.Døtrenes klær og bevegelser skal ha blitt beskrevet i detalj av mennene, og blant tiltakene politiet iverksatte var vakthold av familiens Bygdøy-villa.Vaktholdet skal for øvrig være meget strengt på London-eiendommen familien bor på i dag.

Nyheter
Næringsliv