Hoen og Røkke krangler

Steinar Hoen i nabokrangel med Kjell Inge Røkkes eks-kone.

Personlig økonomi

I 2003 solgte Kjell Inge Røkkes eks-kone Kari Monsen Røkke den ene av sine to eiendommer i Wettergrens vei ved Holtekilen til tidligere høydehopper Steinar Hoen. I 2003 solgte Kjell Inge Røkkes eks-kone Kari Monsen Røkke den ene av sine to eiendommer i Wettergrens vei ved Holtekilen til tidligere høydehopper Steinar Hoen. Nå har hun også solgt den andre eiendommen, som grenser til den solgt til Hoen. Der skal det nå føres opp en ny enebolig, som vil komme ganske nært Hoens bolig.Og kjøperen, Sentrum Eiendomsselskap, har nå sendt ut et nytt nabovarsel om byggingen, skriver Asker og Bærums Budstikke. Men Hoen protesterer. Han og Kristin Borge har ifølge avisen engasjert advokat i saken.- Alt er gjort etter reglene så vidt jeg vet, så han har vel egentlig ikke så mye å klage på. Bortsett fra at han ikke vil ha et hus nærmere innpå seg, sier Monsen Røkke.Hoen karakteriserer byggeplanene som "meget ubehagelig".- Vi synes det er synd at dette meget pene området vi bor i bygges ned, skriver Hoen i klagen, og viser til at den nye boligen må bruke en adkomstvei som alt går over eiendommen hans.Monsen Røkke står ifølge avisen fortsatt som hjemmelshaver på eiendommen.

Nyheter
Næringsliv