I 2003 tjente han 7,5 millioner kroner. Nå er Nature's Own-gründer Tim Halstensen slått personlig konkurs med bakgrunn i at han skylder byfogden i Bergen 15 millioner kroner, skriver Bergensavisen.Sammen med Ørjan Sæle og Jens-Ove Johannessen var han med på å gjøre Nature's Own til stor butikk i Norge.I kjennelsen fra Bergen byfogdembete står det at "gjelden har bakgrunn i skyldig restskatt og forskuddsskatt samt innfordringsutgifter, til sammen 14 904 396", skriver avisen.- Det er åpnet konkurs i saken, og i kjennelsen står det også at han kan ha forlatt landet, sier bostyrer Steinar Yndestad til avisen.Halstensen skal ha flyktet til utlandet, men heller ikke hans mor vet hvor han befinner seg.Halstensen er også medeier i selskapet Action Networking Group, sammen med Sæle og Johannessen...