Av Finansavisen lørdag gikk det frem at Odd Kalsnes bommet med fire millioner kroner på Av Finansavisen lørdag gikk det frem at Odd Kalsnes bommet med fire millioner kroner på
. Mens taksten var på 14 millioner, ble salget gjort til ti millioner kroner, hevdes det. . Mens taksten var på 14 millioner, ble salget gjort til ti millioner kroner, hevdes det. Konkurrent Nils Nordvik i Nordvik & Partners var kjapt ute og karakteriserte det hele som en skivebom.- Ikke en gang på Nordstrand finner du boliger til 14 millioner, og det vet Kalsnes, sa han blant annet.Amegler Kalsnes tilbakeviser bommerten på det sterkeste.- Jeg har aldri gått ut med 14 millioner på den leiligheten. Jeg vurderte den til 11 millioner. Takst og prisantydning stammer fra Megler 1, som hadde oppdraget før meg. Eier ville ikke ta noen ny takst, og den ble også lagt ved mitt prospekt. Men ikke med 14 millioner som prisantydning. Dessuten ble boligen solgt for nærmere 11 enn ti millioner kroner, sier Kalsnes til HegnarOnline.Men advokaten synes ikke det er det verste med historien.- Mer skremmende er det at Nordvik går ut og sier at ingen boliger er verdt mer enn 14 millioner kroner på Nordstrand. Flere boliger der er verdt langt mer, fortsetter Kalsnes overfor HegnarOnline.Blant disse er ifølge advokaten boligene til Mads Syversen, Riulf Rustad & malermester John Brendmoe. For å nevne noen.- Nordvik tror tydeligvis at Nordstrand er Sverige, avslutter Kalsnes.