Slik fikset han U2-billetter

Lørdag fikset han U2-billetter til helt ordinær pris - langt utpå ettermiddagen. Her er historien om Norges kanskje heldigste U2-tilhenger.

Personlig økonomi

U2-hysteriet har ikke lagt seg helt etter lørdagens billettkaos. HegnarOnline vet at hele 4-500 personer i morges befant seg i kø utenfor billettkontorene ved Oslo Spektrum i håp om å skaffe seg uavhentede billetter til sommerens konsert på Valle Hovin i Oslo.Sovepose De aller ivrigste hadde til og med tatt med seg soveposen og overnattet.Men de aller fleste ble skuffet. Fredag morgen får de en ny sjanse. Men ifølge markedssjefen hos arrangøren Gunnar Eide Concerts, Kristin Svendsen, er ikke håpet så mye større da.- Det ser ut til at folk har vært veldig flinke til å overholde hentefrister, opplyser hun til HegnarOnline.Dermed ser billetter til blodpris på svartebørsen ut til å være eneste alternativ.En mann med griseflaksHegnarOnline vet imidlertid om en som slipper å bekymre seg for verken blodpriser eller lange resultatløse køer. Mannen, som er en kollega av oss, kan trygt sies å ha hatt mer flaks enn de aller fleste.- Jeg prøvde som de fleste andre både på nettet og via telefonen. Men det var selvfølgelig håpløst. Til slutt kom jeg riktignok gjennom, men da var det naturligvis utsolgt, sier han.Nå skulle 3.000 billetter selges gjennom Narvesen senere på dagen, men da vår kollega var ferdig på jobb, var også disse utsolgt. Nå gikk det mot en heller laber lørdags ettermiddag. Og en sommer uten U2-konsert. Men så:Tre billetter tikket inn- Jeg hadde egentlig gitt opp helt. Men litt før klokken 15 slo jeg på tråden til Ticnet for å spørre hvordan salget av uavhentede billetter ville bli organisert. Etter 20-25 minutters venting kom jeg endelig gjennom. Damen i andre enden har såvidt begynt på svaret da det utrolige skjer: Tre billetter tikker inn på skjermen hennes.- Jeg kunne nesten ikke tro mine egne ører, men beholdt fatningen og booket selvfølgelig billettene på flekken. Og skuffelsen var plutselig snudd til stor, stor glede. Nå bare gleder jeg meg noe helt vanvittig til den 27. juli, avslutter vår heldige, men svært så glade kollega.- En solskinnshistorieKristin Svendsen hos Gunnar Eide Concerts nøler ikke med å kalle det hele en solskinnshistorie.- Vedkommende må ha vært utrolig heldig. Dette var nok billetter som skulle ha vært betalt med kort, men som ble tilbakeført fordi transaksjonen av en eller annen grunn slo feil. Det skjedde med noen billetter i løpet av lørdagen, men ikke mange. Nei, dette var utrolig flaks, sier hun til HegnarOnline.

Nyheter
Personlig økonomi