Boligmarkedet skal ifølge meglerne blitt bedre etter nyttår, men ifølge Finansavisen selges enkelte dyre boliger ennå langt under takst. Boligmarkedet skal ifølge meglerne blitt bedre etter nyttår, men ifølge Finansavisen selges enkelte dyre boliger ennå langt under takst. Det skyldes på støyplager, takstmann eller overivrige meglere.Odd Kalsnes, for eksempel, forklarte seg overfor avisen med støy fra Mosseveien da en bolig i Gladvollveien 20 på Ljan nylig gikk for ti millioner kroner, fire millioner under takst.- Boligen ville hatt langt høyere verdi om den hadde ligget på Nordstrand, sa han.Nils Nordvik i Nordvik & Partners mener den er syltynn.- Dette var en skivebom. Ikke en gang på Nordstrand finner man boliger til 14 millioner, og det vet Kalsnes. Dette er et typisk eksempel på at også meglerne kan bli vel overivrig, sier han.